Klompen toernooi st Oedenrode, Hajime toernooi Nieuw-Bergen.

Laatste nieuws Hits: 967

Gisteren togen 4 JCR judoka's richting St. Oedenroden voor het Klompentoernooi en vandaag namen 8 judoka's deel aan het Hajime toernooi in Nieuw-Bergen en 1 judoka aan het Klompentoernooi.

Zaterdag verloren Ivanne en Timo in hun gewichtsklasse om het brons. Dirk wist 2 partijen op zijn naam te schrijven, Rik wist helaas geen partijtje te winnen.

Zondag beet Sil de spits af, na 3 wedstrijdjes was de strijd om plek 2 onbeslist en mochten Sil nog 2x judoën. Deze won hij beide en eindigde hiermee op2019 10 27 nieuw bergen plaats 2. Mason werd na 4 partijtjes 2de. Voor Joes was het de eerste echte wedstrijd en wist nog geen partij op z'n naam te schrijven wel een mooie 3de plaats. Laszlo had een pittig poultje en na zwaarbevochten overwinning, wist hij geen partij meer op zijn naam te schrijven. Ryan eindige na 3 partijen op een mooie 2de plaats. Mathijs en Luuk wisten beide geen partij te winnen, maar verdiende toch een mooie bronze beker. Ivanne wist in haar poultje alle partijen te winnen en behaalde daarmee de 1e plaats.
In St. Oedenrode knokte Imke zich na een winst en een verlies partij via de herkanssingen in 3 overwinningen naar het brons.