Toernooi Gemert.

Zondag (19/1) namen Ruben, Sil, Imke, Marijn, Ivanne, Dirk, Timo, Laszlo en Ryan deel aan het toernooi van Gemert.2020 01 19 gemert
Ruben en Sil zaten in dezelfde leeftijds- en gewichtsklasse verdeeld over 4 poultjes. Ruben wist een partij te winnen maar dat was helaas niet genoeg voor de kruisfinales. Sil won al zijn wedstrijden in zijn poule en stoomde daarmee door naar de kruisfinales. Daar wist hij de eerste partij te winnen, de halve finale wist hij helaas niet te winnen, maar de partij om brons won hij met een snelle ippon. 🥉voor Sil.
Imke won 2 partijen in haar poule, dit was net niet genoeg voor de kruisfinales.
Marijn en Ivanne wisten allebei een partij in hun poule te winnen.
Timo en Dirk zaten ook in de leeftijds- en gewichtsklasse, dit was een poule met afvalsysteem. Timo wist een partij te winnen en Dirk twee.
Laszlo verloor de eerste partij snel omdat hij door het lange wachten niet helemaal scherp was, maar wist daarna 3x te winnen.
Ryan wist ook een partij op zijn naam te schrijven en verloor er twee tegen dezelfde tegenstander.

JJCL 1e ronde.

Zaterdag (18/1) namen Timo, Ryan, Sil, Dirk, Rik, Ruben, Mason, Jort, Max, Ivanne en Zoë deel in 4 verschillende teams aan de JJCL. Alle 4 de teams 2020 01 18 jjcl 1ebestonden uit judoka's van Reuver en Budokai.

Jongens team 1 en meisjes team 1 wisten alles te winnen in poule 1 jongens teams 2 wonnen er 2 en verloren er 1 en jongens team 3 wonnen er 1 en verloren er 2.
Een prachtige prestatie voor deze 4 combinatie teams.
Op naar de volgende ronde op 15/2 in Belfeld.

Nieuwjaarstoernooi Amby.

Dit judoweekend eindigde met het nieuwjaarstoernooi in Amby (5/1).2020 01 05 amby

In de ochtend beten Timo, Ivanne en Laszlo de spits af.
Voor Timo en Ivanne was dit het eerste toernooi in hun nieuwe leeftijdsklasse.

Timo wist een partij te winnen en eindigde op de 4de plaats.
Ivanne behaalde een mooie 🥈plaats.
Laszlo behaalde een 2de plaats in zijn poule en moest toen nog eens judoën in de kruisfinales. Helaas had hij zijn kruit al verschoten en werd 4de.

In de middag waren Max en Ryan aan de beurt.
Zij behaalde beide een super mooie 🥇e plaats.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Op naar een mooi 2020!💪🥋

Interne competitie Reuver.

Gisteren (4/1) namen er maar liefst 18 judoka's van onze judoclub deel aan de 4e ronde van de interne competitie in ons eigen Reuver.

Wat heeft iedereen gestreden! Er werden maar liefst 8x goud behaald.

🥇

Yfke
Timo

Gefeliciteerd allemaal!

Daarnaast dank aan alle vrijwilligers. Met z'n allen hebben we er weer voor gezorgd dat ruim 170 kinderen konden judoën.

Samenvoegen lessen op zaterdag 4 en 11 januari.

Beste judovrienden,logo jcr

Op ZATERDAG 4 en 11 JANUARI 2020 worden de trainingen van groep
3, 4 en 5 samengevoegd van 10.45 - 11.45 uur.

Zaterdag 4 januari is de interne competitie die door Judo Club Reuver
wordt georganiseerd.
Zaterdag 11 januari is een budo stage in Eindhoven waar de senioren
van Judo Club Reuver aan deelnemen.

Vanaf zaterdag 18 januari zijn alle trainingstijden weer normaal.

Toernooi Oud-Geleen

Vandaag (8/12) hebben we met 8 judoka's deelgenomen aan het voor Judoclub Reuver laatste toernooi van het jaar bij Budoclub Oud-Geleen. Dirk, 1019 12 08 geleenIvanne en Imke judode zowel in hun eigen leeftijdsklasse als in de leeftijdsklasse waarin ze vanaf januari uitkomen.

We hebben weer mooi judo en fantastische strijd gezien.

🥈
Timo, verloor alleen de finale
Ryan, wist zich via tegenstanders waar hij de laatste tijd niet van kon winnen de finale te bereiken.
Laszlo, wist met 2 mooie ippons de finale te bereiken. Helaas was hij daar in iets te enthousiast.
Ruben, kon de finale van zijn rivaal, waar hij op het LK nog van wist te winnen, vandaag helaas niet winnen.
Michel, na een verloren partij wist hij 2x met ippon te winnen en behaalde 20 dan punten.
Imke (-18), won een partij en verloor een partij in de -18, waarin ze ook nog uitkwam in een gewichtsklasse hoger.

🥉
Ivanne (-12), wist de 1e parrij met ippon te winnen en verloor de 2e door een foutje van haar zelf. De partij om brons wist ze te winnen van een trainingsmaatje van Top Judo Venlo.

Dirk was vandaag wat gespannen, waardoor hij in de -12 niet helemaal uit de verf kwam. In de -15 verloor hij nipt om het brons.
Imke verloor in de -15 helaas ook om brons, waar ze ook in een gewichtsklasse hoger uitkwam om dat er verder niemand was in de -48kg.
Ivanne eindigde in de -15 in een gewichtsklasse hoger dan haar gewicht op een gedeelde 4e plaats.

Esmeralda en Miriam bedankt voor her coachen.

Allemaal fijne feestdagen, op naar een nieuw mooi judojaar💪🥋🎖