Start Judo seizoen 2020-2021

Beste leden, logo jcr
De (zomer)vakantie is alweer bijna voorbij.
Start nieuwe seizoen, zaterdag 22 Augustus
Op zaterdag 22 Augustus starten we weer in het reguliere patroon van trainen op zaterdag en donderdag. Je pakt de lessen op in groep waarin je in maart 2020 zat, tenzij je bericht krijgt van trainer Cor Bosman die zowel op donderdag als zaterdag de lessen zal verzorgen.
Trainingstijden.

Woensdag Dojo (gymzaal Offenbeek)

Conditiegroep 20:30 uur - 21:30 uur (alleen dames)

Donderdag Dojo (gymzaal Offenbeek)

Wedstrijdtraining 18:00 uur - 19:00 uur (selectie training C)
Wedstrijdtraining 19:00 uur - 20:00 uur (Selectie training A/B)
Senioren training 16+ 20:00 uur - 21:15 uur

Zaterdag Dojo (gymzaal Offenbeek)

Groep 1 09:00 uur - 09:45 uur
Groep 2 09:45 uur - 10:45 uur
Groep 3 10:45 uur - 11:45 uur
Groep 4 12:00 uur - 13:00 uur
Groep 5 13:00 uur - 14:30 uur

Ladies Do-Fit

Op woensdagavond 26 augustus zal de Do-fit herstart worden

Samen veilig blijven sporten
Blijf de veiligheidspunten goed in acht houden;
- had je de afgelopen 24 uur klachten, kom dan niet naar de training
- was (>20 seconden) je handen goed, voordat je naar de training komt
- kom zoveel mogelijk zelfstandig naar de Dojo en beperk het verkeer
- hou het brengen en halen kort (en hou hierbij 1,5 meter afstand)
- neem zelf een bidon met water mee
Voor het volledige en actuele protocol en de richtlijnen zie: https://nocnsf.nl/sportprotocol
Geniet nog van de laatste dagen vakantie en tot gauw.

Met sportieve groet
Namens Bestuur en trainers.

Zomervakantie

De (zomer)vakantie is begonnen, wellicht ben je al op weg naar een mooie bestemming, misschien blijf je wel thuis. Uit de enquête blijkt dat er genoeg vakantiemanmetglaasjejudoka’s de mat op willen. Deze zomer kun je in elk geval de mat op om samen te judoën.

Uitkomst enquête: in de zomer judo op donderdagavond
Het is gaaf om te zien dat velen van jullie hebben aangegeven ook in de zomervakantie de judomat op willen. Het overgrote deel wil dit op donderdagavond, we geven er samen met Trainer Cor Bosman graag gehoor aan.

Indeling Judo groepen in vakantieperiode
Judoka’s < 13 jaar Donderdag 18:30 - 19:30 uur
Judoka’s > 13 jaar Donderdag 19:30 - 21:00 uur

Ladies Do-Fit
Gedurende de zomervakantie is er geen Do-Fit, op woensdagavond 26 augustus zullen de Do-fit herstart worden.

Buiten Judo als het kan, binnen als het moet
We trainen bij onze eigen Dojo (de gymzaal in Offenbeek). Bij goed weer doen we dit vooral buiten. Lekker en vooral ook gezond. Bij slecht weer trainen we binnen. Neem dus altijd een paar slippers mee!

Start nieuwe seizoen, zaterdag 22 Augustus

Rest me niets anders dan jullie een heel fijne zomer te wensen. Of je die nu relaxt of sportief doorbrengt, we zien jullie graag gezond en wel weer op de tatami, in de vakantie….of bij de start van het nieuwe seizoen.

UITNODIGING AFSLUITING SEIZOEN 2019-2020

Wanneer: Donderdag 9 juli.
Waar: De Walsberg te Reuver
Hoe laat: 17.45 – 20.00 uur
We verzamelen om 17.45 uur tegenover de Mariahoeve (Beeselseweg 15). Zie ook plattegrond. Van hieruit lopen we naar de trainingslocatie (de Walsberg). Het is, net zoals bij de trainingen op het sportpark, ouders niet toegestaan om de training bij te wonen. Om 20.00 uur kunnen de kinderen weer bij de verzamelplaats opgehaald worden.

2020 06 28 walsberg1

Jullie kunnen vies worden tijdens deze training. Het is om die reden ook niet aan te raden je judo jas aan te doen. We willen jullie vragen om wel in sportkleding aanwezig te zijn; T-shirt, sport broek en gymschoenen. Neem ook een bidon met water, handdoek en een setje reserve kleren mee. We gaan er vanuit dat iedereen aanwezig zal zijn. Indien je niet kunt komen dan graag afmelden bij Cor Bosman per mail vóór dinsdag 7 juli. De RIVM richtlijnen zullen nog steeds opgevolgd moeten worden. Graag hier rekening mee houden en daar naar handelen. Tot donderag 9 juli!

Sportieve groeten van de activiteiten commissie van JC Reuver.

p.s. denk aan de tekencontrole na de training

Aanpassen groep indeling donderdag training.

Omdat nu ook de jongeren tot 18 jaar een versoepeling kennen passen we de groepen aan. Afhankelijk van de ervaring passen we dit wellicht volgendelogo jcr week aan, om daarmee iedereen zo goed mogelijk te kunnen laten trainen.
Uiteraard zorg je voor de juiste hygiëne en houden ouders gepaste afstand bij het halen en brengen. Hou hierbij ook rekening met de andere gebruikers van de velden.
Groepsindeling donderdag 4 juni
18:00 uur (zaterdag)groepen 1&2
19:00 uur (zaterdag)groepen 3&4
20:00 uur senioren

Hervatten trainingen leden > 18 Jaar.

Beste leden,

Inmiddels zijn we alweer 2 weken judosopecifiek aan het trainen. Het is heel fijn om weer samen met judo bezig te zijn en we kijken er ook naar uit om logo jcronze leden vanaf 18 jaar weer te mogen begroeten!

Bedankt!
Dank aan zowel het beheer van Jong Nederland groepsgebouw ’t Anker en sportpark Dijckerhof voor het beschikbaar stellen van buitenruimte.

Judoka’s vanaf 18 jaar.

WE GAAN (DEELS) weer starten!

Beste Jeugd en jongere Judoka’s,logo jcr

We gaan starten en hebben er ontzettend veel zin in! In samenspraak met de gemeente Beesel en veiligheidsregio zijn we tot passend protocol gekomen. Hiermee borgen we naleving van de veiligheidsvoorschriften en jullie kunnen lekker sporten.

Wat gaan we doen?
We gaan Judo specifieke trainingen doen, bovenal lekker samen zweten!