Judo club Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is!

Toernooi Oud-Geleen

Vandaag (8/12) hebben we met 8 judoka's deelgenomen aan het voor Judoclub Reuver laatste toernooi van het jaar bij Budoclub Oud-Geleen. Dirk, 1019 12 08 geleenIvanne en Imke judode zowel in hun eigen leeftijdsklasse als in de leeftijdsklasse waarin ze vanaf januari uitkomen.

We hebben weer mooi judo en fantastische strijd gezien.

🥈
Timo, verloor alleen de finale
Ryan, wist zich via tegenstanders waar hij de laatste tijd niet van kon winnen de finale te bereiken.
Laszlo, wist met 2 mooie ippons de finale te bereiken. Helaas was hij daar in iets te enthousiast.
Ruben, kon de finale van zijn rivaal, waar hij op het LK nog van wist te winnen, vandaag helaas niet winnen.
Michel, na een verloren partij wist hij 2x met ippon te winnen en behaalde 20 dan punten.
Imke (-18), won een partij en verloor een partij in de -18, waarin ze ook nog uitkwam in een gewichtsklasse hoger.

🥉
Ivanne (-12), wist de 1e parrij met ippon te winnen en verloor de 2e door een foutje van haar zelf. De partij om brons wist ze te winnen van een trainingsmaatje van Top Judo Venlo.

Dirk was vandaag wat gespannen, waardoor hij in de -12 niet helemaal uit de verf kwam. In de -15 verloor hij nipt om het brons.
Imke verloor in de -15 helaas ook om brons, waar ze ook in een gewichtsklasse hoger uitkwam om dat er verder niemand was in de -48kg.
Ivanne eindigde in de -15 in een gewichtsklasse hoger dan haar gewicht op een gedeelde 4e plaats.

Esmeralda en Miriam bedankt voor her coachen.

Allemaal fijne feestdagen, op naar een nieuw mooi judojaar💪🥋🎖

Club kampioenschappen JCR.

ZATERDAG 14 DECEMBERjudoka 1
Zijn weer onze jaarlijkse clubkampioenschappen, misschien wel de moeilijkste wedstrijden van het jaar, wel de leukste !!
Dit jaar doen we de prijsuitreiking in onze Dojo (Japans voor Judo Gymzaal) in Offenbeek, als alle wedstrijden voorbij zijn.

Na de prijsuitreiking trakteert Judoclub Reuver onze leden, hiervoor komt een frietwagen! In Januari trainen we het er weer vanaf  . Gezinsleden kunnen ook mee-eten, wel vooraf aanmelden.
(Het kost € 4,- pp. Voor de niet leden)

Eet je als deelnemer niet mee, graag afmelden. Ook
Bij bijzondere eetwensen graag vooraf per mail melden

De wedstrijden starten ongeveer een half tot 1 uur nadat je aanwezig moet zijn.

Tot 14 december!
Trainers en Bestuur Judoclub Reuver.

Wedstrijd
 Iedereen doet mee!
 Groep 1 aanwezig 15:15 uur
 Groep 2 aanwezig 14:15 uur
 Groep 3 aanwezig 13:15 uur
 Groep 4/5 aanwezig 12:00 uur

Demonstratie

 16:15 uur
 Gevorderde Judoka’s

Prijsuitreiking
 16:30 uur
 Voor elke judoka een prijs

Samen Eten / Drinken
 17:00 uur
 Leden eten gratis T
 Gezinsleden die mee willen eten, aanmelden via mail (€4,- pp.)

Toernooi Beek en Donk.

Vandaag (24/11) stond de tweede wedstrijd van het weekend op het programma.2019 11 24 beek donk
6 judoka's namen deel aan.de wedstrijd in Beek en Donk.

Ruben, Laszlo, Imke, Ivanne en Dirk vielen vandaag helaas niet in de prijzen.

Timo wist 4 wedstrijden te winnen en verloor er een. Hij behaalde daarmee een mooie 🥈e plaats.

Miriam bedankt voor het coachen.

Toernooi Duisburg.

Vandaag (23/11) namen 6 judoka's namens Judoclub Reuver deel aan het Willy Lang Gedächtnis Turnier van onze bevriende judoclub MSV Duisburg.2019 11 23 duisburg

Dit resulteerde in:
🥇
Mirte, na de winst in haar poule wist ze door te stomen naar de kruisfinales. Door een foutje judoode ze 2x tegen de nummer 1 van de ander poule. Beide partijen wist ze op haar naam te schrijven.
Sterre, wist 3x met ippon te winnen.
Imke, was alleen in haar poule maar wist 2x te winnen van de tegenstandster van een gewicht lager.
🥈
Marijn, na 3x wint en een verlies partij een mooie 2e plaats
Ivanne, judoode 2x tegen een tegenstandster van een gewicht hoger. De eerste partij verloor ze in de golden score en de 2 partij ging verloren op wazari.
🥉
Laszlo, won 2x en verloor 2x een mooie 3e plaats.

Weer allemaal een mooie ervaring rijker en allemaal hebben ze laten zien om te kunnen gaan met andere regels (geen verwurgingen, wel armklemmen in -14).
Dirk bedankt voor het coachen en Roy bedankt voor de foto's en het navragen van de regels.

Limburgse kampioenschappen -12 jaar.

Vandaag (17/11) hebben 9 Judoclub Reuver judoka's meegedaan aan de Limburgse Kampioenschappen.2019 11 17 lk 12

Ruben wist na een 2e plaats in zijn poultje, de halve finale en daarna ook de finale te winnen. Hij kroont zich daarmee tot Limburgs Kampioen💪🥇🥋
Ivanne wist na een 1e plaats in de poule ook via de halve finale door te stomen naar de finale. Daar kwam ze een tegenstanderster tegen waarin eerder dit seizoen alle partijen waren geeindigd in een scheidsrechter beslissing. Ook deze keer was dat weer het geval. Helaas viel de beslissing vandaag niet op haar, daarmee verdiende ze toch een hele mooie 2e plaats.🥈
Max H wist in een poultje van 6 een mooie 2e plaats te behalen🥈
Jort zat in een poule van 2 en wist helaas geen partij naar zich toe te trekken. Toch een mooie 2e plaats🥈
Zoë wist in een poule van 5, 3 partijen op haar naam te zetten en plaatste zich daarmee voor de kruisfinales. De halve finale wist ze helaas niet te winnen, maar behaalde daarmee een derde plaats🥉.
Dirk wist na een 1e plaats in de poule ook door te dringen tot de kruisfinales (6judoka's). Hij wist zij partij helaas niet te winnen waardoor hij net naast het eremetaal. Wel een verdiende 5e plaats in een de grootste poule van dit LK.
Ryan, Rik en Sil zette vandaag hun beste beentje voor maar wisten niet door te dringen tot de kruisfinales!

Van harte gefeliciteerd!

Miriam, Laszlo en Roy bedankt voor het coachen!

Residentie toernooi, den Haag.

Zaterdag en zondag (9 en 10 november) vond het residentietoernooi in Den Haag plaats.2019 11 10 den haag
Imke heeft zaterdag in de -15 en zondag in de -17 deel genomen. In beide leeftijdscategorieën wist ze een partij te winnen. Weer een ervaring rijker op een groot goed georganiseerd toernooi.