Vakantie 2022

Na een jaar hard werken aan je Judo niveau is nu de wel verdiende vakantie aangebroken. Even uit je wekelijkse ritme, lekker dingen doen die je leuk vind.vakantiemanmetglaasje Voor Judoka's die in de vakantie door willen trainen kan dat, vanaf 28 juli tot en met 25 augustus iedere donderdag van 18:30 tot 20u. Dit is voor alle judoka's, behalve de judoka's van groep 1 (zaterdag training).
Op donderdag 1 september starten de reguliere trainingen weer, dus ook op zaterdag.

Iedereen een fijne vakantie, kom gezond en uitgerust terug.

Algemene ledenvergadering 2022

jaarvergadering 1

Judoclub Reuver nodigt U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering.

Datum : Vrijdag 20 mei 2022
Plaats : Café “De Paerssjtal” Keulseweg 103 REUVER
Aanvang : 19.30 uur
Agenda:

Judo kamp

Beste judoka’s en ouders/ verzorgers,

Eindelijk mogen en kunnen we weer een judo kamp organiseren! Op 15, 16 & 17 juli zal dit fantastische kamp plaatsvinden. Het kamp wordtJeugdkamp georganiseerd voor alle leden van judoclub Reuver geboren in 2015 of eerder. We hebben dit jaar gekozen voor de locatie van Jong Nederland in Evertsoord (gemeente Horst aan de Maas).

De inschrijfformulieren zijn tijdens de trainingen van zaterdag 22 en 29 april uitgedeeld door trainer Cor Bosman.

Interne Competitie Helden, Toernooi Brunssum.

Afgelopen zaterdag (9-4) was er weer de interne competitie deze keer in Helden.2022 04 10 helden
Met de volgende resultaten:
1e: Joes, Dayenne, Jort en Senn
2e: Sil en Aiden
3e: Dana en Rik
Liam en Darlene eindigde als 4e

Vervolgens op zondag (10-4) naar een verrassend sterk bezet toernooi in Brunssum. Met als resultaten:
1e plek voor Ivanne
3e plek voor Imke
Jort en Laszlo wisten ook knap een partij te winnen

De foto's van zowel de interne competitie als het toernooi in Brunssum staan op de website van Judoclub Reuver.
📷 Roy

Budodag Papendal.

Zaterdag 26 maart zijn we in alle vroegte met 11 judoka’s en 6 begeleiders vertrokken naar Papendal voor de 9e editie van de Nationale Budodag.2022 03 26 budodag
De dag werd geopend door voormalig wereldkampioen Guillaume Elmont en voormalig Europees kampioen Dex Elmont. Hierna was het tijd voor de judoclinics.
De groep -10/-12 kreeg eerst een clinic van Hilde Jager en Natascha Ausma. Na een speelse warming-up werd er geoefend met o-uchi gari en eindigden ze met wat potjes randori.
In de middag kregen ze een clinic van Frank de Wit en Michael Korrel. Michael Korrel leerde de kinderen ne-waza (grondjudo) en verklapte hij wat zijn speciale afroltechniek was.

Nationale budodag 2022

Beste judoka’s,logo jcr

Op zaterdag 26 maart 2022 organiseert Judo Bond Nederland voor de negende keer de Nationale Budodag. Tijdens de Nationale Budodag wordt je verwelkomt door docenten, topjudoka's en experts om er een leerzame en onvergetelijke dag van te maken. Je kunt het volgende verwachten op deze dag: