Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Iedereen trainen met Juul Franssen….supergaaf!!

Op zaterdag 6 oktober ruilt Judoclub Reuver de gymzaal in offerbeek voor Sporthal de Kazing in Baarlo. Jullie kunnen die dag trainenlogo jcr met onze eigen wereldtopper Juul Franssen, hoe gaaf is dat!
Juul Franssen geeft met Richard de Bijl deze dag clinics en natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening. Deze dag wordt georganiseerd door J.C. Stoffels en J.C. Alcides i.v.m. hun 40-jarig jubileum. Daarom heeft Judoclub Reuver alle judolessen van deze zaterdag (voor kinderen vanaf 6 jaar) verplaatst naar Sporthal de Kazing in Baarlo. En als lid van Judoclub Reuver kost je dat helemaal niets. Omdat trainers en bestuur dit belangrijk vinden betaald Judoclub Reuver het inschrijfgeld. Dus natuurlijk ben jij erbij!

Op zaterdag 6 oktober verwachten we jou van:
o 12.00-13.00 (vertrek 11.00)
o 13.30-14.30 (vertrek 12.30)
o 15.00-17.00 (vertrek 14.00)
in Sporthal de Kazing, Huissen 3, 5991PX Baarlo.

Vertrektijden zijn vanaf de Dojo (Gymzaal Lindelaan 1, Reuver), mocht je geen vervoer hebben dan hoor je zaterdag 29 september met wie je mee kunt rijden. Uiteraard mag dit ook in onderling overleg geregeld worden, informeer ons dan wel vooraf.

Interne competitie Baarlo.

Vandaag (15/09) streden er 15 JC Reuver judoka's bij de eerste ronde van de interne competitie te Baarlo. Voor sommige was het de 2008 09 15 baarloeerste keer, voor de andere de eerste wedstrijd van het seizoen en voor eentje een terug keer na een blessure.

Alle judoka's hebben hard gestreden, we hebben mooi judo gezien en verschillende judoka's hebben ons positief verrast.

Dit leverde het volgende eremetaal op:

Goud;
Mason, Jayden, Fernando, Dirk, Ryan en Isa.

Zilver;
Ruben, Jonathan en Mathijs.

Brons;
Carly, Ivanne, Daelynn, Rik, Jort en Mase.

Gefeliciteerd allemaal!

Sharon Cox stagiaire JCR

Judoclub Reuver is een erkend leerbedrijf. Dit seizoen is er een stagiaire die op zaterdag haar praktijkinvulling voor de opleiding gaat invullen, ze stelt zich hier voor!

Hoi allemaal,

Ik ben Sharon Cox, ik ben 17 jaar oud en woon in Reuver. Ik ben voor dit seizoen de stagiaire bij Judo Club Reuver.2018 09 10 sharon

Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding Sport en Beweging Coördinator in Boxmeer. Daarbij ga ik leren hoe ik het beste voor een groep kan staan en les kan geven in sport.
Tijdens mijn periode bij Judo Club Reuver ga ik de theorie van de lessen op school in praktijk om zetten bij de stage.

Trainers en bestuur wensen Sharon veel succes en (leer)plezier tijdens de stage bij JCR!

Grote clubactie 2018

De grote clubactie komt er weer aan, dan kun je weer loten verkopen voor de vereniging, De verkoopboekjes worden zaterdag 15 september tijdens de lessen uitgedeeld. De beste 3 grote club actieverkopers krijgen een mooie prijs. Help je vereniging en verkoop loten! 80% van de opbrengst is voor JCR. Met het geld maken we het jaarlijkse kamp en andere leuke activiteit mogelijk.

Maak kennis met judo (open dag)

Heb je altijd al een keer op een judomat willen staan om in een echt Judopak worpen en grepen te oefenen? Dat kan op zaterdag 1 september !!! Dan organiseert Judoclub Reuver een Open Dag waarbij iedereen die belangstelling heeft in Judojudoka 1 kan kennismaken met onze sport.

Sinds 1970 verzorgt Judo Club Reuver wekelijks judotrainingen voor jong en oud. Onder deskundige leiding van gediplomeerde judoleraren wordt op zowel recreatief als op wedstrijdniveau judo les gegeven. Door judo te beoefenen bouw je een goede conditie en een gezond en sterk lichaam op. Maar om judo te beoefenen hoef je niet beresterk te zijn. Tijdens de judolessen leer je niet alleen judotechnieken, maar wordt je ook geleerd hoe je op een slimme manier je eigen kracht – maar ook die van je tegenstander – kunt gebruiken!

Lees meer...

Start judo seizoen 2018-2019

De zomervakantie is alweer bijna voorbij, het nieuwe judo seizoen staat alweer voor de deur.judoka 3Op zaterdag 18 augustus beginnen de judo lessen weer, dan mag je het judo pak weer aan en lekker op de judomat judoën.

Ook dit jaar hebben we weer vele activiteiten, instuif / vriendjesdag, clinic van Juul Franssen / Richard de bijl, ouder doe dag, en nog veel meer.
We doen dit jaar ook weer mee met de interne competitie en het JJCL, tussendoor doen we ook nog mee aan verschillende judo toernooien.

Judoclub Reuver wenst iedereen een leuk en sportief judoseizoen.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws