Judoclub Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is

Bronze medaille voor Imke op het Kaizen toernooi te Echt!

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei hebben 7 judoka’s deelgenomen aan het sterke Kaizen toernooi te Echt.2018 05 20 echt

Op zaterdag beet Isa (-10, -32kg) de spits af. Ze wist de eerste partij op haar naam te schrijven. De 2e en 3e partij verloor ze helaas. Isa behaalde daarmee een 5de plaats.
Timo (-12, -27kg) zat in een sterke poule van 6 judoka’s. Hierdoor mocht hij tegen iedereen judoën, maar wist helaas nog geen partij op zijn naam te schrijven.

Op zondag beet Laszlo (-15, -42kg) de spits af in een poule van meer dan 50 judoka’s. Na 3 minuten judoen tegen een judoka uit Israël stonden er alleen voor beide judoka’s 2 shido’s op het scorebord. Helaas scoorde de Israëliër na ruim 1 minuut in de Golden score een wazari. De 2e partij verloor hij van de latere nummer 3.

Voor Jayden (-10, -27kg) was het zijn eerste grote toernooi. De eerste partij wist hij knap op zijn naam te schrijven met 2x wazari (ippon). De tweede partij verloor hij. In partij 3 wist hij een wazari te scoren en stond hij 7 seconden voor het einde nog voor. Helaas scoorde de tegenstander toen een wazari. De scheidsrechter kon geen beslissing nemen en in de golden score trok Jayden aan het kortste eind. 

Ook voor Ryan (-10, -30kg) was het zijn eerste grote toernooi. Hij was erg onder de indruk. De eerste partij verloor hij helaas, maar de 2e partij wist hij knap te winnen. De 3e partij ging helaas ook verloren.
Als laatste waren Marijn (-15, -40kg) en Imke (-15, -44kg) aan de beurt. Marijn judode sterk maar wist helaas geen partij op haar naam te schrijven. Imke won haar eerste partij binnen 9 seconden met ippon. Helaas verloor ze haar 2e partij. De overige partijen wist ze te winnen en behaalde daarmee een knappe 3e plaats.

U bevindt zich hier: Home Laatste nieuws Bronze medaille voor Imke op het Kaizen toernooi te Echt!