Judo club Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is!

Sinterklaas en zijn pietermannen bezoeken JCR.

Zoals jullie weten komt op zaterdag 16 november onze Sint met zijn pieten weer aan in Nederland. Op zaterdag 30 november zal de goed heiligman de sinterklaasgroepen 1, 2, en 3 van Judoclub Reuver bezoeken.

De normale lessen van groep deze groepen komen dan te vervallen en zal er één gezamelijke training voor deze 3 groepen plaatsvinden De les zal voor deze groepen om 9.45uur starten en tot ongeveer 11.30uur duren.
Je hebt bij het briefje dat je gekregen hebt ook een kleurplaat gekregen. Doe je uiterste best om deze zo mooi mogenlijk te kleuren / versieren en lever deze kleurplaat uiterlijk zaterdag 23  november in.
We zullen de kleurplaten ophangen in de Judozaal en voor de mooiste exemplaren is er per groep een mooie prijs! Sinterklaas en zijn Pieten zullen tijdens het bezoek de mooiste kleurplaten uitkiezen.

Activiteitencommissie judoclub Reuver.

p.s. eventuele allergieën waar we rekening mee moeten houden graag doorgeven aan