Judo club Reuver

Omdat judo zo'n leuke sport is!

Toernooi Duisburg.

Vandaag (23/11) namen 6 judoka's namens Judoclub Reuver deel aan het Willy Lang Gedächtnis Turnier van onze bevriende judoclub MSV Duisburg.2019 11 23 duisburg

Dit resulteerde in:
🥇
Mirte, na de winst in haar poule wist ze door te stomen naar de kruisfinales. Door een foutje judoode ze 2x tegen de nummer 1 van de ander poule. Beide partijen wist ze op haar naam te schrijven.
Sterre, wist 3x met ippon te winnen.
Imke, was alleen in haar poule maar wist 2x te winnen van de tegenstandster van een gewicht lager.
🥈
Marijn, na 3x wint en een verlies partij een mooie 2e plaats
Ivanne, judoode 2x tegen een tegenstandster van een gewicht hoger. De eerste partij verloor ze in de golden score en de 2 partij ging verloren op wazari.
🥉
Laszlo, won 2x en verloor 2x een mooie 3e plaats.

Weer allemaal een mooie ervaring rijker en allemaal hebben ze laten zien om te kunnen gaan met andere regels (geen verwurgingen, wel armklemmen in -14).
Dirk bedankt voor het coachen en Roy bedankt voor de foto's en het navragen van de regels.